Ladda upp dokument

Att ladda upp dokument är enkelt. Börja med att logga in i vår webbapplikation från en dator genom att navigera din webbläsare till https://app.softcrisis.se/document.

Dokument som kan laddas upp

Systemet accepterar uppladdning av de flesta filtyper. Olika mobila enheter har dock olika förutsättningar för att visa de dokument du laddar upp.

För att säkerställa att dokument och filer visas korrekt på så många enheter som möjligt rekommenderar vi uppladdning av PDF eller bildfiler.

Ladda upp enstaka dokument

För att ladda upp ett enskilt dokument väljer du fliken “Dokument” i menyn och navigerar sedan till den mapp där du vill ladda upp dokumentet.

Klicka sedan på den gröna knappen “Ladda upp fil” och välj en fil från din dator. Filen kommer att laddas upp och när uppladdningen är färdig kommer du att se filen i listningen.

Tänk på att inte navigera ifrån sidan innan filen laddats upp och du kan se filen i listningen. Det kan ta olika lång tid att färdigställa uppladdningen beroende på filens storlek.

Om du vill veta mer om hur du skapar mappar och organiserar dokument kan du läsa mer i vår hjälpartikel “Organisera dokument”.

Ladda upp flera dokument samtidigt

Om du vill ladda upp flera filer samtidigt kan du göra detta genom att:

  • navigera till den mapp där du vill ladda upp filerna
  • dra filerna från ditt filsystem till webbläsarfönstret
  • vänta på att samtliga filer laddats upp och visas i listningen

I dagsläget är det tyvärr inte möjligt att ladda upp kataloger med filer. Om du vill ladda upp flera kataloger med filer måste du därför först skapa katalogstrukturen i webbappllikationen
och därefter ladda upp filerna till respektive katalog.

Vi arbetar för att göra det möjligt att även kunna ladda upp kataloger i framtiden.


Organisera dokument

För att hantera dokument behöver du först logga in i vår webbapplikation. I dagsläget går...

Uppdatera appen

Mobilapplikationen för Softcrisis uppdateras regelbundet och vi rekommenderar dig att alltid uppdatera till den senaste...